Sweetheart

Liefde en jeugdige romantiek


Bij Sweetheart omarmen ze de liefde en jeugdige romantiek door middel van leuke en speelse bruidslooks. Het merk is volledig toegewijd aan de Sweetheart bruid, een flirterige romanticus met een vleugje onschuld en gratie. Ze benadert het leven met een speelse houding en haar positieve energie is aanstekelijk. De collectie is zorgvuldig samengesteld met de budgetbewuste bruid in gedachten, die absoluut geen concessies wil doen aan stijl en kwaliteit. Ontdek de perfecte trouwjurk die niet alleen past bij je budget, maar ook bij de dromerige sfeer die je voor jouw trouwdag wilt creëren.


De perfecte pasvorm voor elke bruid

Omdat elke bruid uniek is, bieden ze een breed scala aan stijlen en maten om ervoor te zorgen dat elke bruid de perfecte bruidsjurk vindt die past bij haar persoonlijke stijl en lichaamsvorm. De collecties omvatten verschillende silhouetten, van prinsessenjurken tot slank gesneden modellen, allemaal ontworpen om te flatteren en te schitteren op jouw grote dag. Bij Sweetheart Bridal hechten ze veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. De ervaren ontwerpers en ambachtslieden zetten zich in voor het leveren van trouwjurken van de hoogste kwaliteit. Ze gebruiken alleen de fijnste stoffen en materialen om ervoor te zorgen dat elke jurk niet alleen mooi is, maar ook comfortabel om te dragen.


Bezoek onze bruidsboutique

Breng een bezoek aan Bruidsboutique Josephine by Brenda aan het Keizerserf 40 in Nijverdal. Of je nu in Nijverdal, Rijssen, Enter, Hellendoorn, Raalte, Ommen, Almelo, Haarle, Holten, Markelo, Gelderland, Twente, Goor, Hengevelde, Hengelo, Enschede of zelfs in Zwolle of Deventer woont, je bent van harte welkom bij Bruidsboutique Josephine by Brenda om de prachtige collectie trouwjurken van Sweetheart te bewonderen en te passen.


Sweetheart
Sweetheart

Sweetheart lente/zomer 2024: 'Mosaics of Love'


Bereid je voor om verliefd te worden op de betoverende lente/zomer collectie van 2024. Ontdek bruidsjurken die meisjesachtig en speels zijn, vervaardigd met lichte, delicate stoffen en een mix van moderne en klassieke styling. Bruiden krijgen de mogelijkheid om te kiezen uit een gevarieerde reeks stijlen, waardoor deze collectie de perfecte aanvulling is voor diegenen die dromen van een romantische en onvergetelijke trouwdag.

 

Maak kennis

Kom langs om de prachtige collectie van Sweetheart in het echt te bewonderen én natuurlijk te passen.

Eigen atelier

Je hebt de perfecte jurk gevonden en hebt volmondig JA gezegd tegen jouw droomjurk. Van harte gefeliciteerd met je keuze! Nu kunnen we jouw jurk bestellen in de juiste maat. Zodra de bruidsjurk bij ons is geleverd, plannen we passessies met je in. Hoewel het ideaal zou zijn dat de jurk meteen perfect past en je er zo mee weg kunt lopen, is de praktijk vaak anders. Elk figuur is uniek, daarom spelden we tijdens de eerste pasafspraak jouw jurk nauwkeurig af, rekening houdend met de juiste lingerie en jouw trouwschoenen. We maken een gedetailleerde lijst van aanpassingen, waarna onze ervaren coupeuses in ons atelier de jurk perfect op maat maken en op de juiste lengte brengen